ASTROLOJİ

Venüs

Venüs
Venüs gezegeni güneşimizden en fazla,48 derece uzaklaşabilir.

En parlak gezegen ve değerlendirme yapmaya odaklı bir gezegendir.Beğenmek,sosyalleşmek,ilişkiler,uyum yaratma isteği,hazlarımızı anlatır.Astroloji de venüs başkalarıyla nasıl ilişki kurup, karşımdakini nasıl cezbediyorumu,varlıklarımı paranın nereden geldiğini ve bu parayı nasıl harcadığımla çok ilgilidir.

Nelerden keyif alıyorum,nelere değer veriyorumu anlatır.Kadın haritalarında,kadının kendini nasıl gördüğü,erkek haritasında,kadınlardan ne istediğini ifade eder.

Sanat,güzellik,cinsellik, sanatçılar ,dansçılar,kızkardeşler ve genç kızları anlatır.Aşkta nasıl davranıyorum ve bana nasıl davranılmasından hoşlanıyorum ve sağlık açısındanda,böbrekler hormonlar,saç ve yüz güzelliğini ve de cilt tipini gösterir.

Yaşamın hangi alanın da tatmin,şans,fırsat ve parayı kazanıyor ve harcıyorum,huzuru nerede buluyorumu da,hangi evde olduğu ile alakalıdır.Olumlu bir Venüs’e sahipseniz,sosyal,paylaşımcı,sevgi alışverişi dengeli,zerafet içersinde ve aşk finans konularında şanslı kişiler olacaklardır.

Venüsünüz olumsuz durumdaysa,keyiflere,zevki sefaya aşırı düşkünlük,aşırı harcama,sevgisini gösterememek,açgözlülük,kıskançlık gibi özellikler,kişiye sirayet edecektir.

Leave a reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

More in:ASTROLOJİ

ASTROLOJİ

AY

Ay Gökyüzünün ikinci ışığı olan ay mitolojide,Artemisi temsil eder. Ay denilince pasif,alıcı,dişi,taraflarımız,bilinçaltı duygularımız,alışkanlıklarımız,hafızamız,güdülsel ani tepkilerimiz ...
ASTROLOJİ

Güneş

Güneş Güneş gökyüzünde ki iki ışıktan birisidir fakat gezegen olarak adlandırılır. Mitoloji de Apollodur, Gündüzün ...
0 %